OVER VERJAARDAGSWANDELING
fris
          origineel
OVER WORKSHOPS
De sessies hadden effect om letterlijk de banden met de natuur aan te halen. De bomen kregen een gezicht, het vogelgedrag werd herkenbaar. Tegen sessie 4 was naar het bos gaan, als op bezoek gaan bij een vriend.
       Stijn, 28j., tolk
Door de sessies kijk, luister, voel en ervaar ik het bos, de vogels, de dieren, de wind, het water op een bredere manier. Vooral het contact met bomen heeft op mij een diepe indruk nagelaten. Pieter heeft voor mij een nieuwe wereld geopend, dank je wel.
       Miep, 56j., moeder en grootmoeder
Het open en kwetsbare leiderschap van Pieter en het diepe eren van de natuur trekken mij erg aan in deze sessies. Ze bieden ook rust, verbinding, warmte en een veilige plek om te mogen zijn tussen alle dagelijkse doelen en stress in. Merci, ook voor de grote uil die ons bij kaarslicht is komen begroeten!
       Else, 24j Studente chemie
OVER KINDERKAMPEN
Onze Nils beleefde een fantastische week, die nog lang bleef nazinderen.
       Moeder deelnemer Vossenpas en Uilenogen
Onze zoon heeft deze week samen met een vriendje de stage “Wauw de Naturier” gevolgd.  Dit was – althans voor hen – een zeer groot succes.  De kinderen zijn de hele dag buiten geweest, ze hebben veel gewandeld en ze hebben allerlei activiteiten gedaan die ze anders niet doen: kampvuren maken, soep maken met planten uit de natuur, insecten bestuderen, … Onze zoon vond de monitoren ook erg goed. Deze stage is naar onze mening een van de beste stages in jullie aanbod :-)
       Moeder deelnemer t.a.v. kinderkampen organisatie
Op dit kamp is er een ongelofelijke vrijheid. Bij andere kampen is het steeds doe dit, doe dat, hier niet.
       Nico, 13j. deelnemer aan Weg van het Woud